Serviciul de reparatie scule electrice

Brandurile de scule electrice pe care le importam si le distribuim sunt:

  • GRAPHITE PRO – pentru profesionisti
  • GRAPHITE – pentru semiprofesionisti
  • VERTO – pentru segmentul hobby/casnic

Acestea sunt branduri ale companiei TOPEX.

Din momentul in care ROCAST NORD a inceput sa importe si sa distribuie brandul GRAPHITE, din vara anului 2008, compania s-a preocupat tot mai activ de imbunatatirea serviciului de service a sculelor electrice astfel ca incepand cu anul 2009 a contractat acest serviciu cu o firma mica dar dedicata din Suceava pentru a putea rezolva cat mai prompt si cat mai usor problemele ce apar inerent in procesul de utilizare a sculelor electrice.

De peste un an compania noastra face eforturi sa reduca termenul de reparatie ajungand ca in ultima perioada sa se incadreze in procent de 90% in termenul de 7 zile.

Dar pentru a demonstra determinarea noastra in a obtine satisfactia si increderea d-voastra ne angajam ca, in permanenta  sa imbunatatim acest serviciu.

Dorim ca prin imbunatatirea acestui serviciu sa dam clientilor si consumatorilor brandurilor noastre de scule electrice certitudinea ca nu dorim sa realizam doar o vanzare ci faptul ca am pregatit un sistem gandit sa sustina pe termen lung pe utilizatorii acestor branduri.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad