DEKOR

TO WHOM ENSURE HIS DUTY

 

Istoria Grupului Hassan incepe in anul 1960 cand fratii Ahmet si Dilaver Hadesmir s-au mutat din Kayseri, un orasel de provincie al Turciei, in Istambul, la varste foarte fragede si au inceput sa lucreze  pe santiere ca maistri in pictura. Dificultatile pe care le intampinau la executia anumitor lucrari i-au determinat sa incropeasca unelte de mana pentru uz propriu, unelte care ulterior au fost folosite cu succes de catre colegii si prietenii lor.

Uneltele de mana,  inovatie proprie, erau folosite la decorat, in acest mod nascandu-se  numele brandului DEKOR.

Cativa ani mai tarziu spatula cu maner de lemn a fost lansata pe piata si solicitata din ce in ce mai mult, drept urmare fratii Hadesmir au fost propulsati sa-si imbunatateasca procesul de productie si au inceput sa manufactureze acest  produs in subsolul unei cladiri din Sapanbaglari-Turcia.

Intre anii 1970 si 1979  cei doi frati decid sa isi continue activitatea comerciala in doua companii diferite Hasan Products- Dilaver Hadesmir si DEKOR Rulo- Ahmet Hadesmir.

Intre anii 1980 si 1989 produsele fratilor Hadesmir au ajuns sa propulseze economia Turciei.

Intre anii 1990-1999 Hasan Products isi schimba denumirea in HASSAN BUILDING MACHINE IND.&TRADE LTD iar compania lui Dilaver Hadesmir se va inregistra sub numele  DEKOR.

Cei care in urma cu 45 de ani isi fabricau singurul produs intr-un subsol au ajuns sa deserveasca meseriasi din peste 50 de tari de pe patru continente  cu peste 350 de produse fabricate intr-un spatiu de 21.000 metri patrati.

ROCAST NORD crede in calitatea net superioara a produselor DEKOR si apreciaza dedicatia cu care firma DEKOR cauta sa serveasca nevoile mesterilor din acest domeniu, tinand legatura cu ei si fiind deschisi la sugestii pentru noi produse. Astfel, in fiecare an compania DEKOR lanseaza noi produse care sa satisfaca noile cerinte.

Sloganul nostru atunci cand promovam brandurile de calitate superioara din portofoliul nostru este:

„Daca vrei sa obtii rezultate de calitate trebuie sa folosesti scule de calitate”

Cele 2 companii DEKOR astfel create, se adreseaza astazi sectoarelor de constructii (BUILDING MACHINE IND.&TRADE LTD ) si amenajari (DEKOR Rulo) si sunt  lideri in acest domeniu in Turcia, avand o cota de piata de 80%.

De la DEKOR Rulo, ROCAST NORD comercializeaza gama de calitate superioara de trafaleti si prelungitoare de aluminiu pentru acestia.

Trafaleti Dekor Rulo

Sigla DEKOR Rulo este cea de mai jos.

Puteti accesa site-ul oficial al DEKOR Rulo facand click AICI.

Grupul Hassan/DEKOR acorda o importanta deosebita calitatii produselor si satisfactiei clientilor (ISO 9001:2008), face in mod continuu investitii in tehnologii de productie; concepe si realizeaza propriile utilaje de productie.

In scopul intampinarii cerintelor si asteptarilor clientilor sai, pentru a ridica calitatea produselor la nivelul standardelor internationale, procesele de fabricatie sunt efectuate cu masini si echipamente tehnice proiectate  de propriul departament de design si tehnica pe principii mecatronice. 70% din echipamentele tehnice si robotii industriali ce manufactureaza produsele Grupului Hassan sunt concept propriu.

In special, tehnologia de sudare si centrare pe otel si inox, materiale importate din strainatate ce au specificatii explicite,  este realizata prin intermediul sistemelor de sudare robotizata.

Rezistenta materialului la incovoiere statica si dinamica sunt  efectuate de Universitatea Tehnica din Istambul.

Puteti accesa site-ul oficial al DEKOR/Hassan facand click AICI.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad