GRAPHITE

EXPLORE YOUR SKILLS

GRAPHITE - scule electrice si linii de accesorii pentru semiprofesionisti

GRAPHITE este un brand relativ nou dar care a castigat deja notorietate fiind importat si distribuit de noi inca din vara anului 2008. Produsele au un design special, sunt atent realizate si de un inalt nivel calitativ.  

Aceste produse sunt proiectate pentru utilizare semiintensiva la sarcini apropiate de cele profesionale.

GRAPHITE a fost dezvoltat avand in minte  nevoile  unor actiuni avansate de renovare, constructii sau tamplarie.Oferta GRAPHITE a fost dezvoltata in asa fel incat sa permita o selectie extinsa de produse. Exista de obicei mai multe modele dintr-un singur produs, diferite ca putere, functionalitate, accesorii si pret.

Inainte de a fi introduse pe piata, toate modelele de scule noi Graphite sunt supuse la numeroase teste de anduranta, unele obligatorii, cerute pentru obtinerea certificatelor de conformitate cu standardele europene, precum si un sistem de teste aditionale puse in practica de TOPEX ce au adus rezultate – reclamatiile in legatura cu produsele GRAPHITE sunt rare si insumeaza un procentaj insignifiant din cele vandute. Toate aceste teste au ca scop asigurarea folosintei eficiente si sigure a produselor.

Atat amatorii  cat si profesionistii vor gasi  in oferta marcii GRAPHITE  solutiile necesare pentru activitatile de  gaurire, demolare, taiere, sablare, slefuire si pentru o serie de alte lucrari efectuate in materiale cum ar fi betonul, caramida, cartonul, gips cartonul, lemn, gresie, sticla, plastic, metale neferoase, metale feroase si oteluri inoxidabile.

De aceea,  recomandam  GRAPHITE  atat mesterilor amatori sa lucreze la domiciliu  cat şi semiprofesionistilor care desfasoara activitati de lucru suplimentare sau de baza cu sarcini si intensitati de nivel mediu.

GRAPHITE este un brand al companiei TOPEX.

Mai jos gasiti informatii despre serviciul de reparatii scule electrice pe care il gestionam chiar noi, aici in Suceava pentru brandurile de scule electrice pe care le importam si le distribuim:

GRAPHITE – pentru semiprofesionisti
VERTO – pentru segmental hobby/casnic

Din momentul in care ROCAST NORD a inceput sa importe si sa distribuie brandul GRAPHITE, din vara anului 2008, compania s-a preocupat tot mai activ de imbunatatirea serviciului de service a sculelor electrice astfel ca incepand cu anul 2009 a contractat acest serviciu cu o firma mica dar dedicata din Suceava pentru a putea rezolva cat mai prompt si cat mai usor problemele ce apar inerent in procesul de utilizare a sculelor electrice.

De peste un an compania noastra face eforturi sa reduca termenul de reparatie ajungand ca in ultima perioada sa se incadreze in procent de 90% in termenul de 7 zile.

Dar pentru a demonstra determinarea noastra in a obtine satisfactia si increderea d-voastra ne angajam ca, in permanenta  sa imbunatatim acest serviciu.

Dorim ca prin imbunatatirea acestui serviciu sa dam clientilor si consumatorilor brandurilor noastre de scule electrice certitudinea ca nu dorim sa realizam doar o vanzare ci faptul ca am pregatit un sistem gandit sa sustina pe termen lung pe utilizatorii acestor branduri.

Puteti accesa site-ul oficial al brandului GRAPHITE facand click AICI.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad