Sisteme de expunere oferite

Acesta este un serviciu pe care l-am oferit intotdeauna clientilor nostri re-vanzatori, insa pe masura ce am introdus in portofoliul nostru noi furnizori/parteneri, sistemele de expunere oferite s-au inmultit iar acum dorim sa vi le prezentam pe toate pentru a putea decide singuri care ar putea fi cele mai potrivite in functie de spatiul disponibil, de profilul magazinului d-voastra si de interesul d-voastra de promovare sau de masura in care va plac produsele noastre. Noi nu vrem doar sa vindem niste produse ci ne dorim ca acestea sa fie chiar indragite, atat de catre clientii nostri cat si de catre consumatorii finali. De aceea va recomandam sa le prezentati in magazin intr-o forma cat mai bine organizata si cat mai unitara.

Pentru a aduce plus-valoare si segmentului de clienti carora noi le spunem Utilizatori finali, indiferent daca acestia sunt firme mari de constructii, producatori, echipe sau mesteri ce lucreaza individual, am pregatit o gama de produse care sa-i ajute sa isi organizeze, pastreze si transporte uneltele si sistemele de fixare de care au nevoie in activitatea de zi cu zi.

Accesand bannerele de mai jos veti fi transferati in sectiunea de produse corespunzatoare re-vanzatorilor sau utilizatorilor finali.

 

Clienti revanzatori

 
sisteme de expunere 01

Utilizatori finali

 


sisteme de expunere 02
 
btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad