Lopeti de zapada

lopetidezapada.ro

 

LopetideZapada.ro a fost creat ca urmare a dorintei fondatorului ROCAST NORD de a promova in Romania o gama de lopeti pentru zapada de calitate, prietenoase, frumoase si utile, la un pret corect, dupa ce, ani la rand pe piata romaneasca au existat doar lopeti pentru zapada in culori incerte, cu cozi din lemn imperfecte si de o calitate indoielnica, care de obicei nu puteau sa supravietuiasca pana la sfarsitul unui sezon.

Acest site/serviciu prezinta un concept inovativ, cautand sa satisfaca atat nevoile utilizatorilor finali, persoane fizice sau juridice cat si nevoile distribuitorilor sau ale re-vanzatorilor cu care colaboram. Gasiti mai multe informatii pe site-ul www.lopetidezapada.ro accesand sectiunea Despre noi/despre magazin si Despre noi/cum devin distribuitor sau bulina rosie PJ. 

Actualizare 2019: datorita normelor GDPR de protectie a datelor colectate prin intermediul site-urilor, am decis sistarea functionarii acestui site, toate produsele regasindu-se pe site-ul nostru www.suruburionline.ro, care comercializeaza intreaga noastra gama de produse.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad